Begravningsbyrå Tumba

Ett personligt avslut med värdighet i fokus

Vi på Ljusets begravningstjänst är en liten familjeägd begravningsbyrå som är belägen i Rönninge intill Tumba. Vi har lång erfarenhet och är stolta över att kunna erbjuda våra begravningstjänster då vi har förståelse över hur svårt det kan vara vid ett dödsfall. Vår begravningsbyrå i Tumba erbjuder hembesök för att underlätta för er under dessa svåra tider. 

 

En begravningsbyrå med hembesök 

För oss är det viktigt att vi på bästa sätt kan hjälpa dig vid denna svåra stund och att vi tillsammans kan göra det lättare. Därför erbjuder vi självklart hembesök där vi tar oss hem till dig för att planera kring begravningen oavsett var i Stockholm du bor. Vi tillgodoser alltid att du och den avlidne får den begravning som ni vill och vi gör alltid vårt bästa för att möjliggöra era önskemål. För oss är det viktigast att denna stund blir som ni önskar  

 

Begravning i Tumba 

På vår begravningsbyrå i Tumba ordnar vi allt i samband med begravningen. Tillsammans med våra samarbetspartners ser vi till att ni får professionellt bemötande med värdighet i fokus. En begravning kan se ut på olika sätt och det är vårt jobb att hjälper er att hitta rätt och möta era önskkemål. 

 

Varmt välkommen att kontakta din lokala begravningsbyrå i Tumba vid frågor kring begravning eller andra funderingar.  

Begravningsbyrå Rönninge

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha mer information.

 

 08 515 16 660

Kontakta oss

Ordna Begravning

Vi ordnar allt som krävs i samband med begravning. Vi vill göra det så lätt som möjligt för dig och därför har vi skapat olika paket, här kan du se våra prisförslag.

Gäst på begravning

Hos oss kan du som gäst beställa blommor från vår samarbetspartner. Du kan också anmäla dig och din familj till begravningscermonin.

Juridik

Juridik i samband med dödsfall är oftast förenat med många olika tankar och funderingar. Våra familjejurister kan hjälpa er med alla typer av juridiska ärenden.

Samarbetspartners

Vi ordnar allt som krävs i samband med begravning. Välkommen att läsa mer om våra noga utvalda samarbetspartners som tillsammans med oss ser till att ni får ett professionellt bemötande med värdighet i fokus.

 

Vill du veta mer om hur vi arbetar? KONTAKTA OSS

Blomsterprinsessan

Blomsterprinsessan är den lilla och personliga blomsterbutiken med det stora utbudet. De arrangerar vackra blommor enligt era önskemål för en fin sista hälsning till begravningen.

Raftewolds catering

Raftewolds Catering har olika menyförslag att välja bland och deras personal gör alltid sitt yttersta för att ni och era gäster skall känna er väl omhändertagna med god kvalitet.

Botkyrka församling

Välkommen till en församling som erbjuder något för alla. Här finns en av Stockholms äldsta och vackraste kyrkor, Salems kyrka, belägen precis vid Bornsjön.

Svarvare Jurist

Våra jurister på Svarvare Jurist kan hjälpa er med alltifrån förvaltning av dödsboet och bouppteckning till bodelning och arvskifte.

Svenija Gravstenar

Svenija Gravstanar har ett stort sortiment av gravstenar som passar olika smaker, kulturer och önskemål. Ni kan både välja att skapa en egen gravsten eller välja en deras vårt sortiment.

Hjälp i en svår tid

Har du frågor gällande juridik? Välkommen att kontakta oss med alla dina funderingar. Vi finns här för att hjälpa dig.