Begravningsbyrå Tumba

Ett personligt avsked med värdighet i fokus

Hjälp i en svår tid

Ett personligt avslut med värdighet i fokus

Vi på Ljusets begravningstjänst är en liten familjeägd begravningsbyrå som är belägen i Rönninge intill Tumba.

Vi har lång erfarenhet och är stolta över att kunna erbjuda våra begravningstjänster då vi har förståelse över hur svårt det kan vara vid ett dödsfall. Vår begravningsbyrå i Tumba erbjuder hembesök för att underlätta för er under dessa svåra tider.

En begravningsbyrå med hembesök

För oss är det viktigt att vi på bästa sätt kan hjälpa dig vid denna svåra stund och att vi tillsammans kan göra det lättare. Därför erbjuder vi självklart hembesök där vi tar oss hem till dig för att planera kring begravningen oavsett var i Stockholm du bor.

Vi tillgodoser alltid att du och den avlidne får den begravning som ni vill och vi gör alltid vårt bästa för att möjliggöra era önskemål. För oss är det viktigast att denna stund blir som ni önskar

Begravning i Tumba

På vår begravningsbyrå i Tumba ordnar vi allt i samband med begravningen. Tillsammans med våra samarbetspartners ser vi till att ni får professionellt bemötande med värdighet i fokus. En begravning kan se ut på olika sätt och det är vårt jobb att hjälper er att hitta rätt och möta era önskkemål.

Varmt välkommen att kontakta din lokala begravningsbyrå i Tumba vid frågor kring begravning eller andra funderingar.