Blommor

Ett personligt avsked med värdighet i fokus

Hjälp i en svår tid

Vackra blomsterarrangemang

Vi använder oss av ett lokalt företag i Salems kommun, Blomsterprinsessan, för att kunna erbjuda vackra arrangemang av hög kvalitet under er begravning.

Vi har allt från kistdekorationer till handblommor av högsta kvalitet. Nedan visas ett urval av buketter, kransar och handblommor som går att beställa direkt i vårt beställningsformulär. Vid kontakt med oss finns ett större urval.

Buketter

En sista hälsning

Du kommer alltid att finnas i våra hjärtan. Sänd en personlig hälsning med denna vackra, liggande sorgbukett. Den består av blommor som rosor, prärieklocka, nejlikor

Läs mer »
Buketter

Floristens val

Låt floristen designa en sorgbukett i neutrala färger med säsongens blommor. OBS: Buketten på bilden är ett exempel. Blommor och färg kan variera. Band ingår

Läs mer »
Buketter

Klassisk sorgbukett

Sorgbuketten består av blommor som rosor, krysantemum, prärieklocka, hortensia och årstidens gröna blad. Ett vackert sätt att ta ett sista farväl.

Läs mer »
Buketter

Röd sorgbukett

Visa ditt deltagande och din kärlek med denna vackra, liggande sorgbukett. Den består av blommor som rosor, gerbera, nejlikor och årstidens gröna blad.

Läs mer »
Buketter

Röd & Vit Sorgdekoration

Ta ett sista farväl med denna vackra sorgdekoration. Den består av blommor som gerbera, rosor, nejlikor, krysantemum och andra blommor och gröna blad efter årstid.

Läs mer »
Buketter

Vacker sorgdekoration

Sorgdekorationen består av blommor som gerbera, nejlikor, hypericum, snöbollsbuske och årstidens gröna blad. En vacker hyllning till någon du älskar.

Läs mer »
Kransar

En sista hälsning – krans

Visa ditt deltagande med denna vackra begravningskrans. Din består normalt av blommor som rosor, iris, krysantemum och säsongens grönt. Kransstomme cirka 45 cm I diameter.

Läs mer »
Kransar

Floristens val – krans

Låt floristen designa en krans till begravning med säsongens blommor. Obs: kransen på bilden är ett exempel. Blommor och färg kan variera. Band ingår ej.

Läs mer »
Kransar

Klassisk begravningskrans

Sänd en oförglömlig hyllning till någon du älskar. Kransen består av blommor som rosor, gerbera, krysantemum, snöbollsbuske, hypericum och årstidens gröna blad. Kransstomme cirka 45

Läs mer »
Kransar

Älskad saknad

Röda rosor, vit kryssantemum, vit nejlika och gröna blad fyller denna blomstrande krans. En fin sista hälsning till minne av en fin människa. Kransstomme cirka

Läs mer »
Kransar

Blomsterkudde

Stämningsfullt komponerad dekoration I mjuka toner. Kan till exempel bestå av rosor, fresia och årstidens gröna blad.

Läs mer »